Business shoots


BUSINESS SHOOTS

Wij hebben verschillende pakketten voor corporate shoots. Denk hierbij aan shoot van de medewerkers , het zogenaamde “smoelenboek” maar ook foto’s en sfeerbeelden voor website en social media. 

Alle shoots zijn altijd inclusief haar en make-up touch up en kleding/styling check.

Pakket – Shoot 1

” Smoelenboek” op elke gewenste locatie. Hieronder een prijs indicatie. 

Halve dag shoot  (+/- 20 medewerkers) € 600

Hele dag shoot (+/- 35 medewerkers) € 1100

KLIK HIER VOOR INFO/ OFFERTE AANVRAAG

Pakket – Shoot 2

Potretfoto dag bij ons in de studio. Als je een nieuwe Linkedin foto nodig hebt of wat leuke beelden voor je site of social media. Dan kun je je inschrijven voor deze dag. Ook dan is alles inclusief, haar , make-up en natuurlijk koffie en iets lekkers. 

Kosten € 197  pp
Je krijgt 5 foto’s op  resolutie

DATA  2021
2 mei 2021

Pakket – Shoot 3

Halve dag shoot (4 uurtjes) kost € 450
Speciaal voor jou als ondernemer die op verschillende locaties gefotografeerd wilt worden. Bijvoorbeeld op kantoor, maar ook buiten of in je favoriete koffietentje. In 4 uur is veel mogelijk zodat je meteen een goede beeldbank hebt voor het komende jaar.

Je krijgt 10 foto’s op hoge resolutie 

Pakket – Shoot 4

2 uur shooting  kosten € 375
Speciaal voor jou als ondernemer die op verschillende manieren gefotografeerd wilt worden. Bijvoorbeeld op kantoor in een vergadering, of als je zit te werken op je werkplek, maar ook een mooie portret foto wilt. Alles op 1 locatie. Je hebt meteen een aantal goede website foto’s.

Aantal foto’s op hoge resolutie is 7

Pakket – Shoot 5

1 linkedin foto nodig? Kom dan naar de studio. Voor 1 kleur achtergrond, in 1 set kleding maken we een aantal portretten.  

Kosten € 150  pp
Je krijgt 2 foto’s op  resolutie

 

Klik hier voor een impressie