Laat jezelf zien fotoshoot & Reviews

Uit de serie ” Laat jezelf zien” 

 

Laat zien wie je bent. Een fotoshoot met een verhaal. Jouw verhaal. In verschillende kleding en settings die we vooraf doorspreken.
Je bent van harte welkom in onze studio, maar misschien heb je zelf een mooie plek om te fotograferen. 
Hoe wil jij jezelf laten zien? 
Spannend, mooi, puur, zakelijk of sexy? Je kunt deze shoot ook boeken als je casting foto’s nodig hebt. 

Er wordt kleding geregeld, mocht het nodig zijn. Dit kunnen we vooraf overleggen. Want misschien wil je wel in thema, of heb je speciale wensen die niet in jouw kast hangen. 

Fotografie: Natasja Noordervliet
Make-up en styling : Mascha van Reenen
€ 995,- incl 10 bewerkte foto’s

******  Reviews & video’s –  Laat jezelf zien shoots *****

Shoot Mascha video
Natuurlijk gingen we dit eerst samen testen. Het makkelijkst is dan Mascha te fotograferen;)

Shoot Sandra video
Review Sandra:

Wat een fijne en professionele fotoshoot! Natasja en Mascha creëren een relaxte sfeer, die veilig en fun is. Voorafgaande is er goed uitgevraagd waar ik de foto’s voor wil gebruiken. Of het voor social media is, een website of poster aan de muur. Zakelijk of juist voor privé. Alles is mogelijk en het resultaat is prachtig. Dankjewel Natasja en Mascha!

Shoot Sjaak Video
Review Sjaak:

Kortgeleden een erg leuke fotoshoot meegemaakt bij Natasja.Ik heb gevraagd of ze 4 stijlen wilde vastleggen :
1.  KNVB profielfoto
2.  Frontale “ziel in de ogen” foto
3.  Zakelijke foto
4.  Vrije tijd foto
Het was een erg leuke ervaring met een mooi resultaat ( al zeg ik het zelf ). Natasja zorgt voor een ontspannen setting vol spontaniteit en humor. Ze is zelfkritisch, resultaatgericht en speelt veel met mooi licht.
Een professional die ik iedereen kan aanraden .. gewoon doen .. superleuk !!

Review Hilde van der Dussen.Ik heb een hele fijne fotoshoot gehad met Natasja en Mascha. De sfeer was heel ontspannen en dat is te zien in de foto’s. Natasja en Mascha hebben mij op de foto kunnen vastleggen zoals ik ben maar dan net met dat beetje extra’s dat de juiste kledingadvies, haar en make-up met zich meebrengen. Ik voelde mij de hele tijd gezien en gehoord en daardoor hebben de foto’s een hele natuurlijke uitstraling. Ik ben erg blij met het eindresultaat en krijg er veel complimenten over.

Review Martina Fens, Aangenaam Interieur Advies.Ik ben heel erg blij met de mooie foto’s voor mijn website. En de ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s en de vlotheid met het binnenkrijgen van de fotos is ook top! Wil je goede foto’s van jezelf voor de presentatie van je bedrijf? Laat je portretteren door Beauty en lifestyle portraits ! Bedankt Mas&Natas🌸

MORE VIDEO’S
Mike & Louis Shoot
Britt van Gelderen shoot
Making of..fashion & pet